Verlofregeling

Als u verlof op wilt nemen buiten de reguliere schoolvakanties, moet u dit voorleggen aan de directeur van de school van uw kind. De directeur is degene die toestemming geeft voor het verlenen van verlof buiten de schoolvakanties. De onderstaande links geven u informatie over het verlof buiten de vakanties. Ook het aanvraagformulier voor het verlof buiten de vakanties is toegevoegd.

Klik hier om Verlofregeling deel 1 te downloaden.

Klik hier om Verlofregeling deel 2 te downloaden.

Klik hier om het Aanvraagformulier verlof te downloaden.