Ouderraad

 

De ouderraad heeft als doel dat zij d.m.v. haar activiteiten een bijdrage levert aan het zo goed mogelijk functioneren van het onderwijs op onze school. De taak van de ouderraad is in drieën te splitsen:

  • Het meewerken aan activiteiten in en rondom de school. 
  • Het bevorderen van het contact tussen ouders en school, o.a. door het organiseren van ouderavonden en festiviteiten voor ouders, leerlingen en personeel. 
  • Meedenken en -praten over nieuwe ontwikkelingen binnen de school en op deze wijze een achterban vormen voor de oudergeleding van de MR.

Klik hier om naar de notulen te gaan.

 

U kunt een bericht sturen naar de Ouderraad via onderstaand contactformulier.

Ouderraad

Uw E-mail:
Onderwerp:
Bericht:
Wat is 1+1?

Koningsspelen geopend met Wilhelmus en dansje

Vrijdag 21 april hebben leerlingen, ouders en leerkrachten van cbs 't Haimstee uit Veendam samen om 8.30 uur op het plein de Koningsspelen geopend met het Wilhelmus en daarna het lied/dansje ‘Okido’ van Kinderen voor kinderen. Na een gezamenlijk ontbijt in de groepen werden er spelletjes gespeeld. De peuters in hun eigen lokaal, de groepen 1 t/m 4 op het plein en de groepen 5 t/m 8 in de sporthal. Het was een gezellige ochtend met gelukkig droog weer.

Schoolfruit

De leveringen van schoolfruit zijn voor dit schooljaar afgelopen. Vanaf nu moeten de kinderen dus zelf weer fruit meenemen voor de pauze. 

Van harte gefeliciteerd!!

Verjaardagen april:

3 april: Zoey Dam
3 april Elize Donker
7 april: Daimy Harms
11 april: Charléne Havinga
11 april: Quirijn Pathuis
13 april: Elize Vroegh
21 april: Sophie Keizer
23 april: Tara Dekker
24 april: Mike Göttgens
25 april: Bart Postma
29 april: Sylvie Wolfs

 

Zoeken