Leerlingenraad

De leerlingenraad wordt door de leerlingen gekozen uit leerlingen van de groepen 6 t/m 8.

Zij zetten zich in voor een goede en prettige gang van zaken op school.

De leerlingenraad is er om mee te denken, praten, overleggen, beslissen over wat er op school en in de groep gebeurt. De raad luistert daarbij naar de ideeën, voorstellen, vragen, moeilijkheden en klachten van alle leerlingen. Daarnaast brengt de school (directie en leerkrachten) agendapunten in.

De leerlingenraad kan advies geven aan de school of voorstellen iets te gaan organiseren.

Er is wel steeds toestemming van de school nodig.

Namens het team is meester Ewout altijd bij de vergadering van de leerlingenraad aanwezig.

De leerlingenraad van het schooljaar 2016-2017 wordt binnenkort gekozen.

Klik hier om naar de Ideeënbus te gaan.