Ideeënbus

IdeeënbusDit schooljaar 2016/2017 zal een nieuwe leerlingenraad worden gestart.

De leerlingenraad vertegenwoordigt de school met hun ideeën. Bijvoorbeeld: wat we gaan doen met het geld dat we met Jantje Beton hebben verdiend? Of moeten er nieuwe speeltoestellen op het plein komen? Ook luisteren de klassen vertegenwoordigers naar de mening van kinderen uit hun klas.

En heb jij een goed idee, dan is er ook een ideeën bus, de bus hangt bij de ingang van de school. Of je kunt de digitale ideeënbus gebruiken onderaan deze pagina.

Uw E-mail:
Ja/Nee: