Ideeënbus

 

IdeeënbusDit schooljaar 2016/2017 zal een nieuwe leerlingenraad worden gestart. 

De leerlingenraad vertegenwoordigt de school met hun ideeën. Bijvoorbeeld: wat we gaan doen met het geld dat we met Jantje Beton hebben verdiend? Of moeten er nieuwe speeltoestellen op het plein komen? Ook luisteren de klassen vertegenwoordigers naar de mening van kinderen uit hun klas.

En heb jij een goed idee, dan is er ook een ideeën bus, de bus hangt bij de ingang van de school. Of je kunt de digitale ideeënbus gebruiken onderaan deze pagina. 

 

 

 

Leerlingenraad

Uw E-mail:
Ja/Nee:
Toelichting:
Wat is 1+1?

Koningsspelen geopend met Wilhelmus en dansje

Vrijdag 21 april hebben leerlingen, ouders en leerkrachten van cbs 't Haimstee uit Veendam samen om 8.30 uur op het plein de Koningsspelen geopend met het Wilhelmus en daarna het lied/dansje ‘Okido’ van Kinderen voor kinderen. Na een gezamenlijk ontbijt in de groepen werden er spelletjes gespeeld. De peuters in hun eigen lokaal, de groepen 1 t/m 4 op het plein en de groepen 5 t/m 8 in de sporthal. Het was een gezellige ochtend met gelukkig droog weer.

Schoolfruit

De leveringen van schoolfruit zijn voor dit schooljaar afgelopen. Vanaf nu moeten de kinderen dus zelf weer fruit meenemen voor de pauze. 

Van harte gefeliciteerd!!

Verjaardagen april:

3 april: Zoey Dam
3 april Elize Donker
7 april: Daimy Harms
11 april: Charléne Havinga
11 april: Quirijn Pathuis
13 april: Elize Vroegh
21 april: Sophie Keizer
23 april: Tara Dekker
24 april: Mike Göttgens
25 april: Bart Postma
29 april: Sylvie Wolfs

 

Zoeken