Welkom op de groepspagina van groep 7/8!

Dit jaar zijn wij met 24 leerlingen.

Wij gymmen dit jaar samen op maandagochtend vanaf 08.30 en woensdagochtend gymt groep 8 vanaf 08.30 en groep 7 na de pauze tot 12.00.

Op maandag tot vrijdag is meester Ewout onze meester.

Op maandagochtend, dinsdagochtend, donderdagochtend en vrijdagochtend is ook juf Lucy in onze groep.

Op onze site vindt u foto’s en bijzondere activiteiten die wij doen in onze klas.

Ook staan de weektaken online zodat u kunt zien wat wij doen in de week.

Neemt u gerust eens een kijkje op onze site.

Wanneer u de hoofdingang ingaat, bij onze school, en u loopt direct rechts en dan recht vooruit en dan de laatste deur rechts dan bent u in onze klas.

Komt u gerust eens even een kijkje nemen bij ons de klas.

Groeten van groep 7 en 8

Dit is onze klas:

Klik hier om de Ouderinformatie Groep 7/8 te downloaden. (Binnenkort beschikbaar)

Klik hier om naar Activiteiten te gaan.

Klik hier om naar Weektaken te gaan.

Klik hier om naar Oudercontact te gaan.